Er zijn verschillende mogelijkheden om zich beter te (laten) informeren over dialyse en wat de betekenis van dialyse op uw dagelijks leven is.

Nieuwsbrief

Periodiek brengt het dialysecentrum een (gratis) nieuwsbrief ‘WeerWater Online' uit voor haar patiënten en andere relaties.

Meer lezen?

Folders:
Het dialysecentrum heeft verschillende folders voor haar patiënten beschikbaar.

Voor meer externe informatie zie onze links.

Tips voor dialysepatiënten

Een goede voedingstoestand heeft veel invloed op uw conditie. Wanneer u zich beter voelt geniet u meer, voelt van het leven u zich sterker en heeft u meer weerstand. Daarom geven de dietisten van het Flevoziekenhuis u graag aanvullende tips.

Dialysecafé

"Informatie over nierziekten en de verschillende behandelmogelijkheden maar ook lotgenotencontact waarbij het persoonlijke contact tussen de medewerkers en de genodigden centraal staat"

Het dialysecafé vindt ongeveer vier keer per jaar plaats en is toegankelijk voor patiënten en hun familie en vrienden, geïnteresseerde inwoners uit Almere, collega behandelaars en hulpverleners.

Wilt u weten wanneer deze plaatsvinden? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Hierin wordt het Dialysecafé tijdig aangekondigd.

Lees verder: Waarom een Dialysecafé?